Pratite naše ponude, popuste i novosti na našoj Facebook stranici i na portalu Moj kvart!

http://www.facebook.com/Studio-Smaragd-doo-PJ-Frizerski-salon-SMARAGD-169686086460475/

https://www.mojkvart.hr/Zagreb/Sigecica/Frizer-frizerski-salon/STUDIO-SMAR

Osnivanju tvrtke STUDIO SMARAGD d.o.o. prethodilo je dugogodišnje vođenje vlastitog obrta. Direktor, jedini osnivač i vlasnik tvrtke je gđa Vesna Mikulić, koja je kao obrtnik započela svoje poslovanje davne 1997. godine, pa sve do osnivanja tvrtke STUDIO SMARAGD d.o.o.
Cilj osnivanja tvrtke bio je i još uvijek je širenje djelatnosti na opće zadovoljstvo, kako dosadašnjih,a tako i budučih klijenata.

U našem izdvojenom pogonu, FRIZERSKI STUDIO SMARAGD, Korčunaska 3c u Zagrebu, ukupno rade četiri djelatnice, od kojih dvije imaju položeno visokostručno zvanje FRIZER-MAJSTOR.

Dugogodišnje iskustvo ,stručno znanje, visoko profesionalan pristup svakom klijentu, rad sa kvalitetnim proizvodima, konstantne edukacije osoblja, pračenje i primjena inovativnih formula za njegu kose, uz pristupačne cijene usluga, odlika su našeg Frizerskog studia.

RADNO VRIJEME
PONEDJELJAK - PETAK od 08:00 do 20:00 sati
SUBOTOM od 08:00 do 14:00 sati

NARUDŽBE PRIMAMO NA BROJEVE:
TEL. 6181-406  -  GSM.091/5905167

NAĆIN PLAČANJA:
GOTOVINA / KARTICE (SVE VRSTE)!

 
Frizure za vjenčanje
Naš tim konstantno se usavršava, pratimo aktualne trendove i tehnike te nam je cilj priuštiti našim klijentima najbolje. Izrađujemo svečane frizure za razne prigode vjenčanja, krštenja, promocije, rođendane. Pogledajte galeriju fotografija na našem Facebooku.
Dikson proizvodi za njegu kosu
U našem salonu imamo u ponudi odlične Dikson proizvode. Dikson u svojem asortimanu ima trajne boje za kosu, obnavljajuće maske i šampone. Za više informacija o proizvodima upitajte naše ljubazne djelatnice.
Ekstenzije za kosu
Ugrađujemo ekstenzije za kosu različite dužite izuzetne kvalitete za što prirodniji izgled. U ponudi imamo i keratinske ekstenzije koje su prikladne za tanku i nježnu kosu. Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoj termin u našem salonu. Ne zaboravite posjetiti i našu Facebook stranicu
UGRADNJA EKSTENZIJA
Promijenite svoj izgled ugradnjom kvalitetnih ekstenzija. Povoljne cijene, vrhunska usluga samo u salonu Smaragd!
BALAYAGE ILI FLAMBOYAGE - FRIZERSKI STUDIO SMARAGD
Balayage ili flamboyage tehnike bojanja kose uz profesionalno I ljubazno osoblje te pristupačne cijene, nudi frizerski studio Smaragd
POKLON BON STUDIO SMARAGD
IZNENADITE VOLJENU OSOBU KUPOVINOM "POKLON BONA STUDIA SMARAGD".VRIJEDNOST BONA KAO I VRSTU USLUGE,UGOVARATE SA NAMA,A SVE PREMA VAŠIM ŽELJAMA,MOGUČNOSTIMA I VAŽEČEM CJENIKU.POKLON BON MOŽETE KUPITI GOTOVINOM ILI BILO KOJOM KREDITNOM KARTICOM.
TRETMAN KOSE KAVIJAROM I MORSKIM ALGAMA
ISPROBAJTE NOVI PREPARAT ZA NJEGU KOSE NA BAZI KAVIJARA I MORSKIH ALGI PO PRISTUPAČNOJ CIJENI OD SAMO 70,00 KUNA !!!
FRIZERSKI STUDIO SMARAGD Za samo 50,00kn isprobajte tretman kose linijom "STAMIKER"
Linija "STAMIKER" Njegujuča linija koja obnavlja i štiti vašu kosu. Sastoji se od 4 koraka: 1.šampon 2.maska za kosu 3.ampula koja se ne ispire 4.sprej koji se ne ispire Več nakon prvog tretmana vidljiva je promjena na kosi koja se osjeti i vidi i do mjesec dana. Cijena jednog tretmana je samo 50kn,
BOTOKS ZA KOSU OD KAVIJARA I MORSKIH ALGI
DOĐITE I PROVJERITE NAJNOVIJI BOTOKS ZA NJEGU VAŠE KOSE NA BAZI KAVIJARA I MORSKIH ALGI PO CJENI OD SAMO 70,00 KUNA !!!
Mobitel: 091 5905 167  Telefon: 01 6181 406  Email: salon.smaragd@gmail.com